شهيد عباس جعفري قبل از اعزام به جبهه چون تحولي عظيم در روحش به وجود آمده و او را دگرگون کرده بود به هيچ چيز نمي انديشيد جز جهاد و جز شهادت در راه خدا شاهد مطلب اينکه او با اينکه قبل لز لين تحول روحي حاضر نبود مقدار کمي پول خرج کند بعد از تحول تمام دارائي خود را براي کمک به جبهه تقديم کرد.
نکته جالب اينکه او روزي که براي خداحافظي به قم آمده بود به برادر خود گفته بود من مي روم و حتماً به شهادت خواهم رسيد و به همين جهت عکس خود را به عکاسي داده و گفته بود عکس مرا بزرگ کن وقتي من شهيد شدم برادرم مي آيد و عکس را مي گيرد.
و اين است يکي از ثمرات بزرگ انقلاب که جوانهاي ۱۷-۱۸ ساله را اين چنين عاشق شهادت مي سازد و اين است اثر تربيت مکتب ولايت فقيه
بالاخره شهيد عباس جعفري در سن ۱۷ سالگي در جبهه خونين شهر به دست جنايتکاران کافر صدامي به درجه رفيع شهادت نائل شد و خود و خانواده خود را براي هميشه در جامعه اسلامي سربلند کرد
شهيد در تاريخ جمعه ۶۱/۲/۲۴ پيکر پاک او بر دوش مردم شهيد پرور قم تشييع و در گلزار شهدا شماره ۲ به خاک سپرده شد و به شهدا عزيز اسلام ملحق شد.
روحش شاد ، يادش گرامي و راهش پر رهرو باد.

پدر شهيد:
پدر ايشان خادم حضرت امام بودند و ايشان از کوچکي در منزل امام رفت و آمد مي کرد و هم سن و سال حاج آقا حسن خميني است. ايشان وقتي شهيد شد از خانواده امام به پدر شهيد زنگ زدند و گفتند آخر شهيد دادي و پسر ما هم شهيد شد و وقتي کمي بزرگتر شده بود امام به او گفت يک يا الله بگو و وارد خانه ما بشو اخلاق و رفتار خوبي داشت. وقتي مي خواست به جبهه برود فقط يک خداحافظي ساده کرد و به جبهه رفت و براي دفعه اول بعد از چهار روز به شهادت رسيد يک قدري پول جمع کرده بود که به مشهد برود و رضايت پدر را گرفت و به مشهد رفت و در سن ۱۶ سالگي به جبهه اعزام شد و براي اينکه ايشان را برنگردانند روي ساک خود رفته بود تا قدش بزرگتر نشان دهد . نماز و روزه اش را مي گرفت و مقيد به جماعت بود و وقتي مي خواست به جبهه برود نماز شب را از پدر مي پرسد تا بخواند. در منزل امام با حاج آقا حسن خميني خيلي رفيق بود و بازي مي کرد.

نام : عباس نام خانوادگي: جعفري تاريخ تولد: ۱۳۴۴ محل صدور: قم
محل تولد: قم شماره شناسنامه: ۴۰ محل شهادت: خونين شهر تاريخ شهادت: ۶۱/۲/۲۰
محل سکونت: قم محل دفن: باغ ملي شغل شهيد: سيم پيچ تقويت ميزان تحصيلات شهيد : سوم راهنمايي
۱- زمان شهادت: در جنگ تحميلي
جزو کداميک از ارگانهاي نظامي بوده است؟ بسيج
چکيده اي از سابقه مبارزاتي شهيد را ( اعم از مبارزه با رژيم گذشته ، با منافقين و ديگر گروههاي ضد انقلاب و همچنين در طول جنگ تحميلي صدام) بنويسد.
شهيد عباس جعفري در سال ۱۳۴۴ در شهر مقدس قم به دنيا آمد ۵ ساله بود مادرش را از دست داد در سن ۷ سالگي وارد دبستان شد بعد از اتمام دوره ابتدايي وارد دبيرستان شد تا کلاس سوم راهنمايي درس خواند در سن پانزده سالگي از اول انقلاب جمهوري اسلام شرکت داشته و در راهپيمائي ها پيش قدم بود خانواده ها را دعوت به انقلاب و حقيقت اسلام و خدمت به مستضعفين مي کرد در سال ۶۱ از طرف بسيج اعزام به جبهه شد و در تاريخ ۶۱/۲/۲۰ در جبهه خونين شهر به درجه رفيع شهادت نائل شد در باغ ملي به خاک سپرده شد شهيد عباس جعفري جواني بود که به زندگي دنيايي بي اعتنا بود و هميشه در صله ارحام از خواهران و ساير فاميل مي گردد.
خصوصيات اخلاقي شهيد را به طور کلي بنويسيد.
شهيد عباس جعفري اخلاق نيکو داشت در منزل نسبت به همه مهربان و دلسوز بود و در هر کاري از پدرش اجازه مي خواستو بر خلاف رفتار آنها قدمي بر نمي داشت در مشکلات زندگي به آنها ياري و کمک مي کرد.
در کداميک از رشته هاي زير فعاليت داشته است: نقاشي
کداميک از موارد زير از شهيد به جاي ماده است؟
نامه هاي شهيد
اوقات بيکاري خود را چگونه مي گذراند؟ خريد بيرون
آيا روزنامه و مجله اي هم مطالعه مي کنيد بيشتر چه روزنامه و مجله اي را ؟ خير
آيا از برنامه هاي راديو تلوزيون استفاده مي کنيد؟ بيشتر از کدام برنامه ها.
بله . اخبار و برنامه ها آموزنده
وضعيت مالي و ديني شهيد هنگام تولد شهيد چگونه بوده است دقيقاً شرح دهيد؟
وضعيت مالي شهيد هنگام تولد شهيد چندان خوب نبوده و با فقر و بدبختي زندگي مي کردند.
آيا شهيد در دوران نوجواني مشغول کار و کارگري بوده است؟ در چه کاري؟ سيم پيچ تقويت
فعاليت سياسي مذهبي شهيد در دوران قبل يا بعد از انقلاب را دقيقاً توضيح دهيد؟ در اين مورد اگر شهيد خاطره داريد ذکر نمائيد:
شهيد چه دوران قبل و چه بعد از انقلاب فعاليت داشت و مرتب در راه اسلام قدم مي گذاشت.
ميزان آشنائي شهيد با حضرت امام خميني و ميزان علاقه و عشق شهيد به ايشان را توضيح دهيد:
از زماني که انقلاب شروع شد علاقه اش به امام بيشتر شد
شرحي در مورد آخرين ديدار شهيد با خانواده و روحيات وي قبل از شهاد ت را بنويسيد:
با روحيه باز به آغوش شهادت رفت.
شهيد چگوکه و بدست چه کساني به شهادت رسيده است( همراه با خاطرات همرزمان وي در اين مورد) بنويسيد:
به دست مزدوران عراقي به شهادت رسيد.
شهيد چند نوبت به جبهه اعزام و در کدام جبهه ها و چه مدت مي جنگيده است؟
شهيد يک نوبت به جبهه اعزام شد و در جبهه خونين شهر به مدت ۱۸ روز مبارزه به درجه رفيع شهادت نائل گشت.
نظر شهيد در مورد روحانيت و ولايت فقيه؟
علاقه زيادي به روحانيت و ولايت فقيه داشت
وضعيت تاهل شهيد: مجرد
در صورت تاهل روابط وي با خانواده چگونه بوده است؟ مجرد بوده است.